Consultanta – daca ai o intrebare specifica te rog sa ne scrii un email pe [email protected]

Stim ca demararea unei constructii este o provocare, pentru ca lucrurile sa fie mai usoare la inceput de drum raspundem cu placere intrebarilor dumneavoastra.

Arhitectura rezidentiala

Oferim servicii de proiectare complete de la conceptie pana la finalizarea cladirii, incluzand toate fazele specifice:

Certificatul de Urbanism – Întocmirea documentaţiei pentru solicitarea şi obţinerea Certificatului de Urbanism (C.U.), acesta fiind actul de informare prin care se fac cunoscute elementele privind regimul juridic, economic şi tehnic al parcelei, caracteristicile zonei în care se găseşte terenul (amplasamentul), cerinţele urbanistice care urmează a fi îndeplinite, precum şi lista avizelor şi acordurilor necesare în vederea autorizării lucrărilor de construire. O documentatie bine facuta pentru obtinerea Certificatului de Urbanism va poate scuti de complicatii si costuri ulterioare suplimentare.

Certificatul Proiect faza D.T.A.C. (autorizaţia de construire). Întocmirea Documentaţiei Tehnice pentru Autorizarea lucrărilor de Construire (D.T.A.C.), ce constituie un extras din Proiectul Tehnic. Este o documentatie de complexitate mai redusa, dar care contine toate informatiile necesare evaluarii proiectului si autorizarii sale. Odata obtinuta autorizatia de construire se poate trece la implementarea in teren a proiectului autorizat.

Proiect faza P.T.+D.E. (proiect de execuţie). Întocmirea Proiectului Tehnic şi a Detaliilor de Execuţie necesare realizării investiţiei propuse, întocmit conform legislaţiei şi normativelor tehnice în vigoare. Pe baza acestui proiect executantul va putea să facă o ofertă fermă de preţ.

Urmarire de santier, relevee, proiecte de demolare

Va oferim servicii complete de arhitectura interior, de la faza de concept pana la cea finala.

Urbanism

Proiecte tip PUD (Planuri urbanistice de detaliu)

Proiecte tip PUZ (Planuri urbanistice zonale)