Construiești? 

Ai nevoie de specialiști în:

Arhitectura Rezidențială  

sau

Arhitectura Construcțiilor Publice 

Arhitectura rezidențială cuprinde toate tipurile de locuințe individuale și colective: case, imobile de locuințe.

Arhitectura clădirilor publice cuprinde toate proiectele arhitecturale specifice comunității: clădiri de birouri, hoteluri, restaurante, complexuri școlare și sportive, spații culturale, de agrement etc.

Oferim servicii de proiectare complete, de la concepție până la finalizarea clădirii, incluzând toate fazele specifice:

 • Proiectare (de la concept la detaliere tehnică)
 • Documentație pentru certificatul de urbanism  
 • Măsurători, relevee, pentru clădirile existente
 • Proiect faza DTAC (pentru autorizația de construcție)
 • Proiect faza PT +DE (detaliere tehnica)
 • Coordonarea proiectelor tehnice (rezistență, instalații etc.)
 • Planuri de urbanism PUD, PUZ
 • Documentația tehnică pentru obținerea autorizației de construire și altor avize. Avem în echipă un arhitect cu drept de semnătură (membru OAR) și un specialist in urbanism membru RUR
 • Urmărire de șantier.

FAZA I

Certificatul de Urbanism – Întocmirea documentaţiei pentru solicitarea şi obţinerea Certificatului de Urbanism (C.U.), acesta fiind actul de informare prin care se fac cunoscute elementele privind regimul juridic, economic şi tehnic al parcelei, caracteristicile zonei în care se găseşte terenul (amplasamentul), cerinţele urbanistice care urmează a fi îndeplinite, precum şi lista avizelor şi acordurilor necesare în vederea autorizării lucrărilor de construire. O documentație bine făcută pentru obținerea Certificatului de Urbanism va poate scuti de complicații si costuri ulterioare suplimentare.

Certificatul Proiect faza D.T.A.C. (autorizaţia de construire). Întocmirea Documentaţiei Tehnice pentru Autorizarea lucrărilor de Construire (D.T.A.C.), ce constituie un extras din Proiectul Tehnic.  Este o documentație de complexitate mai redusă, dar care conține toate informațiile necesare evaluării proiectului și autorizării sale. Odată obținută autorizația de construire se poate trece la implementarea în teren a proiectului autorizat. 

FAZA II

Proiect faza P.T.+D.E. (proiect de execuţie). Întocmirea Proiectului Tehnic şi a Detaliilor de Execuţie necesare realizării investiţiei propuse, întocmit conform legislaţiei şi normativelor tehnice în vigoare. Pe baza acestui proiect executantul va putea să facă o ofertă fermă de preţ.

Urmarire pe șantier.

Relevee.

Proiecte de demolare.

arhitecti bucuresti

Listă lucrări arhitectură rezidențială

Dr. arh. FLONDOR ION MIHAI

Listă lucrări arhitectură clădiri publice

Dr. arh. FLONDOR  ION MIHAI

Ansamblu de locuințe Snagov 2007 autor – prezentare

Locuință unifamiliala Popescu – cartier Salajan – faza SF  – 2014 – autor – prezentare

Locuinte collective str. Smaranda Braescu – Bucuresti – faza SF 2014  – autor – prezentare

Ansamblu rezidential Politehnica – București – faza DTAC , PT-DE – 2018 co-autor

Casa unifamiliala – Casa Hatieganu – București – DTAC – 2018-2019 – autor

Casa unifamiliala -Casa Umbrarescu -Bacău -DTAC-PT

MALL Unirea – Brasov, 2006, co-autor, proiect realizat subansambluri structuri metalice și lift PAC, PT, DE    

Imobil birouri SKY TOWER București coautor

Memorialul “Închisoarea tăcerii” Ramnicu Sarat și centrul educational privind comunismul din România, 2015-2017, faza DTAC – PT, coautor

Construire Centrul Cultural Mitropolit Iacob Putneanul – manastirea Putna – DTAC-PT 2014-2017, co-autor

Sala Polivalenta Slobozia – SF – 2018 – 2019 coautor

Hotel Techirghiol – faza SF – 2019 -2020 – coautor


Tehnica și arta se îmbină pentru a îndeplini simultan cerințele beneficiarului și posibilitățile terenului și ale împrejurimilor.

arhitect bucuresti si piatra neamt

arhitect-bucuresti-ion-mihai-flondorMihai Flondor este arhitect și doctor în urbanism, are o experiență de 16 ani ca arhitect de clădiri, proiectant și urbanist. Este membru al Ordinul Arhitecților din România, cu drept de semnătură și membru RUR (Registru Urbaniștilor din România) , membru Uniunea Restauratorilor din România. Mai multe aici.

Arhitectul cu drept de semnătură este arhitectul care a absolvit cursurile universitare ale unei facultăți de arhitectură, a obținut diplomă de arhitect, a efectuat un stagiu de pregătire pe o durată de 2 ani în cadrul unui birou de proiectare sub îndrumarea unui arhitect cu cel puțin 5 ani experiență în domeniu și și-a susținut examenul de obținere a dreptului de semnătura. Dreptul de semnătură este oferit de către Ordinul Arhitecților din România, structura organizațională profesională în care membrii au drepturi și obligații. Orice  arhitect cu drept de semnătură este înscris în Tabloul Național al Arhitecților ce poate fi consultat online. 

În urma obținerii dreptului de semnătură, arhitectul va întocmi și semna orice documentație și proiect pentru care se va obține o autorizație de construire/demolare/reamenajare, etc, va susține orice proiect în fața autorităților avizatoare, comisiilor din cadrul direcțiilor primăriilor, consiliilor județene, ministerelor. 

Arhitectul cu drept de semnătură are dreptul de a realiza orice construcție sau intervenție asupra unei construcții existente atâta timp cât respectă legislația în vigoare. 

Având lângă tine o echipă de arhitecți și specialiști acreditați, cu siguranță vei avea proiectul mult visat. 

Deși biroul nostru este, oficial, în București, ne deplasăm adesea în Piatra Neamț, orașul nostru natal. Astfel, putem prelua proiecte de arhitectură rezidențială (case și vile), arhitectură publică (clădiri și imobile), arhitectură de interior, amenajări interioare și în județele Neamț, Bacău, Vrancea, Buzău.

Printre proiectele realizate de noi în zona de est a țării se numără:
 • Amenajare Showroom Izotec, Piatra Neamț
 • Documentație Tehnică Autorizație de Construire și Proiect tehnic Casa Umbrărescu, Bacău
 • Amenajare casă unifamilială P+1+M, Piatra Neamț
 • Amenajare casă unifamilială, Piatra Neamț

Nu ezita să ne scrii un email pe [email protected]